Leer te luisteren naar waar je oog aan blijft plakken

Mixed Media

 

Introductie:

Na 3 jaar kunstacademie waarin ik onderzoek heb gedaan naar materiaal, vorm, en kleur heb ik besloten dat mijn afstudeerthema over emoties moest gaan en meer bepaald over MIJN emoties. Tijdens mijn lessen kunstgeschiedenis heb ik voor mezelf kunnen vaststellen dat techniek of stroming minder interessant was maar dat ik vooral werd aangetrokken door het verhaal van de kunstenaar. Het liefst een kunstenaar waar een stevige hoek af was. 

Enjoy

En verder……..

Toen ik eenmaal had bepaald wat het thema was voor mijn afstudeerproject was, wilde ik graag een blog gaan schrijven. Over mezelf uiteraard maar ook over de vooruitgang van het project. Er zijn  inmiddels 3 blog posts geplaatst En verwijderd. Het moge dus duidelijk zijn dat het niet van de grond is gekomen. Ik laat de reden hiervan in het midden voor het gemak. 

In plaats daarvan heb ik mezelf een andere opdracht gegeven. Om een stukje bewustwording bij mezelf te creëren en mezelf “te zien” heb ik het volgende bedacht; Op het moment dat ik mezelf gereflecteerd zag in iets –het maakt niet uit wat en je kan het zo gek niet bedenken- moest ik daar een foto van maken. Mijn camera (lees: telefoon) is aan mij vergroeid dus daar schuilt het probleem niet. Maar om mezelf te zien en dan ook onmiddellijk tot handelen over te gaan was een ander verhaal. Het is lastig om te kijken EN te zien. Als ik de foto had gemaakt moest ik hem op Instagram plaatsen. Waarom? 1. I LOVE Instagram 2. Ik ken mezelf goed genoeg, als er geen vervolgactie vastzat aan mijn opdracht zou het versloffen. Het heeft geresulteerd in een boek voor mijn privé collectie en hilarische momenten.

Als je de foto’s wil bekijken kan dat hier  of als je nieuwsgierig bent naar mijn alter ego kijk dan hier. 

Er komt een nieuwe opdracht aan voor mezelf dus volg me gerust om niets te hoeven missen.

Look at you!!!

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top