Babe There’s Something Tragic About You, Something So Magic About You. Don’t You Agree?

Bron titel: From Eden, Hozier

Als een ware introvert zal ik niet snel aan mensen vragen hoe ze me zien. Bij vreemde mensen is het minder belangrijk voor me hoe ze me zien en OF ze me überhaupt zien. Bij mensen die wel dicht bij me staan wil ik het wel graag weten. Tegelijkertijd ben ik eigenlijk bang voor het antwoord. Dit is dus de reden waarom ik het niet zal vragen. Hoe het ook zij, je ontkomt er niet aan dat mensen je onder de loep nemen.

Vanuit dit uitgangspunt ben ik begonnen met het maken van 2 halskettingen elk met een loep als uitgangspunt maar met een nuance verschil.

Materiaal: Zilver, vintage loep

Ik ben begonnen met de loep als uitgangspunt en geplaatst in een conische zetting. De bedoeling daarvan is om een focuspunt te creëren die schreeuwt  “kijk naar mij” maar tegelijkertijd door de loep strategisch te plaatsen ook afstand te scheppen tussen de gene die me observeert en mezelf. De loep zal namelijk tijdens het dragen iets kantelen waardoor hij niet meer vlak op de huid ligt en waardoor de huid iets uitvergroot zal worden. Maar als men door de loep wil kijken moet  je zo dichtbij komen dat het betitelt kan worden als best wel ongepast.

Materiaal: Zilver, vintage loep

 

De tweede halsketting vindt je hier

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top