We Are All Looking At A Different Picture Through This New Frame Of Mind.

Bron Titel: Glory Box, Portishead

 

Dit is het tweede deel van de serie halskettingen die behoren behoren bij mijn afstudeerproject. Als je benieuwd bent naar het eerste halsketting, kijk dan hier. En hier kan je de introductie lezen.

In deze halsketting heb ik de loep al verder van mijn huid geplaatst en ter hoogte van mijn hart waarbij ik, als het ware,  mensen –die mij na aan het hart liggen- uitnodig een kijkje in mijn hart te nemen. Maar nog steeds wil ik heer en meester zijn over in hoeverre ik dat toelaat. Dit heb ik gedaan door achter de loep een foto te plaatsen waarbij ik je de rug toekeer. Als ik me veilig voel wil ik me laten zien en dat kan ik doen door de foto weg te halen waardoor mijn hart wordt uitvergroot.

Materiaal: Zilver, loep, polaroid foto

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top