So Cradle Your Head In Your Hands

Bron Titel; Breathe, Anna Nalick

 

Introductie

 

Als kind kon je nog verwondert raken over alles wat er in je kleine wereldje afspeelde. Wanneer ik een lieveheersbeestje vond maakte ik een holletje van mijn handjes met daarin blaadjes om een nestje te maken voor het lieveheersbeestje. Dan sloot ik het holletje en rende naar huis om deze grote schat aan mama te laten zien. Ik opende dan heel voorzichtig mijn handjes zodat mama mijn nieuwste verwondering kon aanschouwen. 

Het is niet het lieveheersbeestje, het is de aanblik en het gevoel van intimiteit die de ineen gevouwen handjes oproepen alsof het je naar een geheim leidt. Dit was mijn uitgangspunt om naar mezelf te kijken. Een geheim ontrafelen in alle liefde en verwondering

Ik heb een serie van 4 verschillende afdrukken van mijn handen gemaakt om het proces van mijn zoektocht naar mezelf in kaart te brengen. Het zijn 4 hangers die hangen aan een zilveren ketting ter hoogte van je buik. Ik heb geleerd om op mijn intuïtie te vertrouwen en te luisteren naar mijn buikgevoel.

 

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top