Sheets Of Empty Canvas, Untouched Sheets Of Clay

Bron Titel; Black, Pearl Jam

 

Deze hanger is gemaakt van een soort gips, gegoten in mijn handen. Daarna in een zetting geplaatst van zilver.

 

Materiaal; Zilver en Zellaan

Hij is zwaar en solide waarmee ik heb willen aangeven dat het bijzonder lastig kan zijn om tot jezelf door te dringen. De huidstructuur in het gips geeft het een zachter karakter waardoor het uitnodigt om echt mijn best te doen tot mezelf door te dringen en makkelijker naar mezelf te kijken. De groezeligheid aan de randjes van het gips geven de donkere kantjes van mezelf aan. Ik kan ze makkelijk schoon maken met een gummetje maar hé, niets menselijks is mij vreemd en ik vind het  bijzonder om die donkere kantjes te bestuderen.

 

Materiaal; Zilver en Zellaan

 

Klik hier voor de introductie van deze serie van 4 handen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top