Sometimes I Feel Lost, Sometimes I’m Confused, Sometimes I Find I Am Not Alright And I Cry

Bron Titel; Fine On The Outside, Priscilla Ahn

 

Na verloop van tijd en na grondig “soul searchen” kan het zomaar gebeuren dat er een geweldig moment is dat je jezelf heel helder en echt ziet. Ongehinderd naar jezelf kijken. Een reflectie van jezelf zien in ieder hoekje en glooiing van je zijn. Misschien geen perfecte reflectie maar dat is niet erg. Het is het immense zelfbewustzijn dat belangrijk voor me is.

Deze hanger is gemaakt van een afdruk van mijn handen en daarna gegoten in zilver. En hoewel  gepolijst en hoog reflecterend, er zijn nog steeds stukjes die ik nog niet heb aangeraakt. Note to self: happy hunting 😉

 

Materiaal; Zilver

 

Klik hier voor de introductie van deze serie van 4 handen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top