Before You Can Read Me, You Got To Learn How To See Me

Bron Titel; Free Your Mind, En Vogue

 

Ik geloof heilig dat mensen een unieke ziel zijn die huizen in een prachtig lijf. Wetenschappers beweren dat we denken met onze hersenen. Ik neem dat voor waarheid aan omdat ik niet gehinderd word door enige vorm van wetenschappelijke kennis. Ik zie hersenen als een handig hulpmiddel om dat wat jouw ziel is tot uiting te brengen.

 

Materiaal; Zilver

Deze hanger is mijn interpretatie van hersenen –ik dank de hemel voor artistieke vrijheid-

 

Materiaal; Zilver

Als je in je ziel gaat graven is het fijn als er wat openingen zijn waar licht door straalt om een duidelijker beeld te krijgen van wat er in jezelf afspeelt. Deze “hersenen”  zijn gemaakt van gegoten zilver. Het steunt op zilveren beugels. Deze beugels rusten op de levenslijnen van mijn handen wanneer ik het oppak om naar mezelf te kijken.

 

Materiaal; Zilver

Klik hier voor de introductie van deze serie van 4 handen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top