Dream On, Dream On, Dream Until Your Dreams Come True

Bron Titel; Dream On, Aerosmith

 

Ik stam uit het tijdperk dat je werd opgevoed met het idee dat je best moest doen op school en een serieuze baan nastreven  -bakker, secretaresse, verloskundige, om maar eens een paar zijstraten te noemen- dit zijn de key -elements in het leven. Maar een dromer zijn in het leven is een “no go”. Daarmee redt je het niet in deze wereld. Laat mij jou, bij deze, met liefde uit de droom helpen. HET IS ESSENTIEEL. Het zou bij wet verplicht moeten worden om minimaal een half uur per dag met een kopje thee in een gezellig hoekje van je ziel te zitten en dromen over hoe jouw gelukkige leven er uit moet zien. Overloop de dromen van tijd tot tijd en je zal zien dat sommige dromen niet meer bestaan omdat ze simpelweg niet meer bij passen. Maar veel belangrijker, sommige dromen zijn waarheid geworden. If you can  hold it in your head, you can hold it in your hand.

 

Materiaal; Zilver, Bio-hars

 

Deze hanger is weer een afdruk van mijn handen, dit keer in bio-hars. Hij bestaat uit heel veel luchtbellen die mijn dromen representeren. De hanger is licht en ruikt naar snoepjes. De zilveren bollen verwijzen naar de dromen die zijn uitgekomen.

 

Materiaal; Zilver, Bio-hars

 

Klik hier voor de introductie van deze serie van 4 handen.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top