Memories That Won’t Erase, Stay Forever New. We Have A Magic Box In Which Is Never Locked

Bron Titel; I’ll Write A Song For You, Earth, Wind and Fire

 

De cirkel is rond. Voor de armband heb ik gebruik gemaakt de cirkelvorm om een tijdlijn te illustreren. Het deel van mijn tijdlijn dat ik hier heb uitgebeeld is mijn stukje van mijn leven. Het is een tafereeltje dat ik heb uitgezaagd en daarna op de achtergrond heb bevestigd. Het uitgezaagde deel heb ik zwart gelakt. Niet omdat mijn leven perse ongelukkig was, want er is heel veel geluk gekomen uit deze periode. Ik heb het zwart gelakt omdat ik in totale onbewust zijn leefde. Mijn leven gebeurde gewoon. En , nog erger, ik had er geen flauwe notie van dat ik bestond. 

 

Materiaal; Zilver , Emaille lak

 

De sluiting heb ik aan de binnenkant gemaakt om de cirkel rond te houden zodat een nieuw verhaal kan volgen.

 

Materiaal; Zilver, Emaille lak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top