Deze is voor iedereen die passie heeft en die voor passie gaat. In het donker kan ik jou niet zien maar ik weet dat jij daar staat.

Bron Titel; Iedereen Is Van De Wereld, Celine Cairo

 

In alle bescheidenheid hoop ik dat ik ooit een lichtpuntje kan zijn  of een waakvlammetje kan aanwakkeren voor de mensen rondom mij. Zoals anderen voor mij een lichtpunt en inspiratie zijn geweest.

 

Materiaal; Zilver, Leer

 

De halsband is gemaakt van restjes zilver dat ik door de jaren heen als goudsmid heb gespaard. Ik heb alles samen gesmolten en gesmeed. Vele jaren van herinneringen zitten dus in deze halsband. Om de cirkelvorm te bewaren heb ik dus de sluiting weer aan de binnenkant geplaatst. Gevoerd met leer om er een zachtheid aan te geven. Hij is zeer  hoogglans gepolijst zodat de zon rondom rond zijn schitteringen kan reflecteren naar ieder om mij heen.

 

3D Tekening

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top